Malgaj Trbovlje Novice

Vse aktualne novice podjetja Malgaj Trbovlje najdete tukaj.

  • DB2022AU00193_large.jpg
    NOVOSTI PRI ZNAMKI VOLKSWAGEN GOSPODARSKA VOZILA 26.01.2023

    Nova ID. Buzz & ID. Buzz Cargo

    Z modeloma ID. Buzz in ID. Buzz Cargo kultni dizajn prenašamo v dobo električne mobilnosti. Najsodobnejše tehnologije, digitalne funkcije in novi prostorski koncepti poskrbijo za mobilno udobje, ki postavlja nova merila. Ne glede na to, ali sta v uporabi za družinske vožnje ali kot dostavno vozilo: ID. Buzz in ID. Buzz Cargo sta inteligentna sopotnika, ki s svojim značilnim nasmehom takoj poskrbita za pozitivno vzdušje.

  • DB2022AU00193_large.jpg
    NOVOSTI PRI ZNAMKI VOLKSWAGEN GOSPODARSKA VOZILA 28.06.2022

    Najlepša doživetja se začnejo z nasmehom

    Novi ID. Buzz je naša ikona za dobo električne mobilnosti in ob njegovem prihodu smo se povezali še z drugimi velikimi legendami: junaki iz Vojne zvezd. Te je ID. Buzz navdušil že prvi hip - ne le s svojim edinstvenim šarmom, pač pa tudi z najsodobnejšimi tehnologijami in popolnoma novo prostorsko zasnovo. S temi aduti je simpatičen in obenem inteligenten sopotnik za vsako pustolovščino. Ne glede na to, v kateri galaksiji ste.

  • ID. and ID. GTX Range IC0588.jpg
    NOVOSTI PRI ZNAMKI VOLKSWAGEN 13.06.2022

    Popolnoma električni ID.5 GTX z dvomotornim štirikolesnim pogonom

    Dvomotorni štirikolesni pogon, atletski kupejevski dizajn in osupljivi pospeški: spoznajte športno električno moč modela ID., ki optimalno združuje odgovorno vožnjo z enkratnim užitkom v vožnji. 

  • Enyaq RS
    NOVOSTI PRI ZNAMKI ŠKODA 13.06.2022

    NOVI ENYAQ COUPÉ RS iV

    Vrhunski električni SUV, prežet s čustvi in udobjem

  • ID4
    NOVOSTI PRI ZNAMKI VOLKSWAGEN 01.06.2021

    Volkswagen ID.4 je svetovni avto leta 2021

    Novi, popolnoma električni ID.4 je na mednarodnem izboru za nagrade World Car Awards premagal močno konkurenco.

  • Malgaj 50 let 2
    NOVOSTI PRI ZNAMKI AUDI 22.10.2018

    50 let sodelovanja Malgaj VW Audi

    Podjetje Malgaj Trbovlje je 50-letnico sodelovanja s Volkswagnom in Audijem v Trbovljah obeležilo še s slavnostno akademijo v Delavskem domu Trbovlje. »Podjetje Malgaj danes zaposluje 30 sodelavcev, letno proda skoraj 700 novih in rabljenih vozil in opravi 16.000 ur servisnih storitev. Celotna skupina Malgaj , ki se je razvila iz Matičnega podjetja Malgaj, pa zaposluje 92 sodelavcev, proda preko 3000 novih in rabljenih vozil,  opravi 36.000 servisnih storitev in ustvari letne prihodke v višini 60 milijonov evrov. Res sem zadovoljen s tem, kar nam je skupaj uspelo,« je praznovanje častitljive obletnice orisal direktor skupine Andrej Malgaj.  Poleg njega sta zbrane nagovorila še županja občine Trbovlje Jasna Gabrič in generalni direktor Porsche Slovenija Danilo Ferjančič. Slednji je dejal: »Odlika družine Malgaj je konkretna vsebina s pravimi rešitvami. Temu pravim trajnostni razvoj. Malgaj je naš dragocen in pomemben partner, steber skupnega uspeha.« Za glasbeno popestritev na slavnostnem praznovanju so poskrbeli eden najbolj prepoznavnih slovenskih vokalov Oto Pestner, zasavska skupina Orlek, Tori Tango s plesalcema Aljo Ferme in Sašo Živanovićem ter Delavska godba Trbovlje.

  • malgaj CRV
    IZ NAŠE ZALOGE RABLJENIH VOZIL 22.10.2018

    Rabljena vozila Malgaj

    Podjetje Malgaj ima v bazi rabljenih vozil veliko število vozil vseh starosti in skoraj vseh blagovnih znamk. Vsa odkupljena vozila se ustrezno pripravijo za prodajo in so tehnično brezhibna, poleg tega pa na vsa rabljena vozila nudimo Malgaj garancijo, ki kupcem jamči vso potrebno poprodajno podporo.

  • Škoda asistenca
    NOVOSTI PRI ZNAMKI ŠKODA 01.06.2017

    Asistenčni sistemi škoda

    ACC: Kot voznik imate v cestnem prometu zagotovo prijetnejši občutek, če ohranjate zadostno razdaljo do spredaj vozečega vozila. Pri tem vam pomaga serijski sistem za avtomatsko uravnavanje razdalje (ACC). ACC meri oddaljenost in hitrost spredaj vozečih vozil. V kolonah in zastojih v kombinaciji z opcijskim menjalnikom DSG zavira vozilo do zaustavitve in kmalu zatem tudi avtomatsko znova spelje. Razdaljo do spredaj vozečega vozila lahko - v okviru sistemskih omejitev - ohranja do hitrosti 210 km/h. Včasih se zgodi kaj nepredvidljivega in potrebno je zaviranje v sili. V tovrstnih situacijah vam lahko pomaga serijski sistem za nadzor prometa Front Assist. Če ta v okviru sistemskih omejitev zazna kritično zmanjšanje razdalje do spredaj vozečega vozila, vas nemudoma opozori na nevarnost. V posebej kritičnih situacijah vam lahko pomaga pri zaviranju in celo zavira avtomatsko, da zmanjša naletno hitrost. Mestna funkcija zaviranja v sili zagotavlja podporo pri nizkih hitrostih v mestnem prometu. Funkcija za prepoznavanje pešcev lahko v okviru sistemskih omejitev zazna pešca, ko ta nepričakovano stopi na cestišče. Asistenčni sistem vas opozori, vam pomaga pri zaviranju ali zavira avtomatsko - vedno v okviru sistemskih omejitev. S tem v idealnem primeru prepreči trčenje ali pa vsaj omili njegove posledice.

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.